Ook afgelopen weekend stonden de competitieteams van TC Baarle weer op de tennisbaan. Benieuwd naar de uitslagen en verslagen van afgelopen weekend? Lees dan snel verder.

Gemengd
Baarle 2 – De Warande 2 (2 – 2)
Tendo 1 - Baarle 3 (2 – 2)
Baarle 4 – Smashing ’89 7 (1 – 3)

Afgelopen vrijdag kwamen onze tegenstanders uit Best. Best wel een aardig eindje uit de buurt. Na afloop bleven ze dan ook gezellig hangen, maar daarover straks meer. Onze beide Mariannen begonnen aan de dames dubbel. Het werd een ware triller die veel weg had van het oude Atari tennis spel. Alle ballen kwamen terug alsof ze alle 4 tegen een muur aan het tennissen waren. Onze dames waren in het begin toch wel de bovenliggende partij en na verloop van tijd stonden ze dan ook met 5-1 voor. Helaas werd hierna onze muur beetje bij beetje gesloopt door de dames uit Best want zij knokten zich naar een 5-7 overwinning. De tweede set was eigenlijk van hetzelfde laken een pak. Ook nu weer kwamen de Mariannen op een 4-2 voorsprong maar ook nu bleken de tegenstanders over een diesel motor te beschikken. Lange rally’s waarbij uiteindelijk weer Best aan het langste eind trok. Ook deze set ging helaas met 5-7 naar Best.

Bij de heren stonden Bart en Geert-Jan in het strijdperk. In de eerste set was de samenwerking tussen onze heren nog niet helemaal optimaal, er was wat chaos op de baan volgens de toeschouwers Judith en Jos, en dat bleek ook wel uit de setstand van 3-6 voor Best. In de tweede set ging het bij TC Baarle een stuk voortvarender en die werd dan ook verdiend met 6-1 gewonnen. Een super tie-break moest de beslissing brengen. Heel lang ging het gelijk op maar de mannen uit Best hielden het langst stand en wonnen dan ook met 6-10. Na de koffie en de thee waren de mix partijen aan de beurt.

Judith mocht met Bart gaan mixen. Dit was vanavond niet zo’n goede combi. Ze waren niet opgewassen tegen de tegenstanders. Hoewel de set stand anders doet vermoeden was het wel een vermakelijke partij. 3-6 voor Best. In de tweede set ging het helaas dezelfde kant op. Ook nu was Best net een maatje te groot en werd het 2-6.

Onze hoop was dus gevestigd op Marianne van T. en Geert-Jan om toch nog een puntje aan deze wedstrijd over te houden. Geert-Jan op rechts was even wennen maar uiteindelijk werd door goed samenwerken een set gepakt, 6-4 voor ons. In de tweede set was het ook spannend. Lange rally’s en games volgenden elkaar op en tot 4-4 waren ze alle 4 gelijkwaardig. Gelukkig konden Marianne en Geert-Jan een break plaatsen en de wedstrijd uitserveren. Ook deze set werd een 6-4 overwinning. Helaas gingen de punten met 1-3 wel mee naar Best. Na afloop werd er nog gezellig na gekeuveld waarbij de heren van Baarle 1 wel heel luidruchtig aanwezig waren. Na wat lekkere hapjes, verzorgt door Judith en Bart, een paar lekkere drankjes en nog wat voetjes van de vloer eindigde zo een gezellig ouderwets avondje tennis.