* Klik hier voor het worddocument van het Barreglement
Openen van de bar
- Tussendeur naar de kleedkamers openen.
- Koffiezetapparaat aanzetten
- Spoelbakken vullen.
- Bij diensten van een halve dag of meer ook de vaatwasser aanzetten.
- Lees even aandachtig het formulier van de drank- en horecawet.
Sluiten van de bar
- In principe één uur na de laatst gespeelde wedstrijd, doch uiterlijk om 01:00 uur.
- Keuken en de afwas opruimen. Ook de vaatwasser schoonmaken en uitzetten
- Frituurpan + afzuigkap afzetten.
- Koffiemachine uitzetten.
- Drankkoeling + koeling voor de vaten bij de bar bijvullen.
- Bar opruimen, afpoetsen, lekbladen schoonmaken door heet water erover te gieten, schoonmaken met een sopje, nogmaals heet water overheen gooien en dan drogen.
- Rond de bar opvegen.
- Kas opmaken.
- Restant noteren op het stortingsformulier en het geld samen met het formulier afstorten in een koker.
- Toiletten doorspoelen, verlichting uit doen en tussendeur naar de kleedkamers afsluiten.
- Verwarming lager zetten en de afzuiger uitzetten (kast boven de stereo).
- Muziekinstallatie uitschakelen.
- Controleren of alle buitendeuren zijn gesloten en alarm aanzetten.
Sleutel retour: Oranjelaan 8, in de brievenbus
Barcommissie: Rene Sagius