Afgelopen weekend hebben de competitieteams van TC Baarle weer hun best gedaan om de punten binnen te halen. Dit is bij het ene team beter gelukt, dan bij het andere team. Benieuwd naar de uitslagen? Lees dan snel verder.

Vrijdagavond
Heren

Teteringen 1 - Baarle 1 (2 – 2)
De wedstrijden van de eerste twee competitievrijdagen van het 1e herenteam waren naar afgelopen week uitgesteld. Naast de wedstrijd tegen Teringen hebben de heren ook tegen Haagse Beemden 1 en CC 2 gespeeld. De wedstrijd tegen de Haagse Beemden eindigde ook in een gelijkspel (2 – 2). Tegen CC 2 was het herenteam de sterkere partij (3 – 1).

Fidote 1 – Baarle 4 (3 – 1)
Afgelopen vrijdag vertrokken we met goede moed richting Oost-, West- en Middelbeers. De weergoden waren ons niet goed gezind want het regende bijna de hele avond.
We starten op 1 baan met de herendubbel van Bart en Jos.  De eerste set ging redelijk gelijk op en over en weer werden de games van elkaar afgesnoept, het bleef tot het einde spannend. Uiteindelijk trok de tegenstander met 7-5 aan het langste eind. In de 2e set konden Bart en Jos helaas het niveau van de eerste set niet lang genoeg volhouden. Een beetje teleurstellende ging ook deze set met 6-3 naar de tegenstander.

Daarna waren de mix wedstrijden aan de beurt. Geert-Jan met zijn eega hadden er zin in want in de regen liepen zij al snel uit naar een verdiende 6-2 overwinning. In de 2e set probeerde zij de tegenstander ook nu weer snel onder druk te zetten maar nu was de tegenstander beter bestand tegen het spelletje van Geert-Jan en zijn Marianne en werd het 3-6. Een super tiebreak moest dan maar de beslissing brengen. Het ging heel lang gelijk op maar uiteindelijk verloren wij deze met 12-14.
In de andere mix wedstrijden bonden de andere Marianne en Jos de strijd aan. Het waren super spannende games met lange en heftige rally’s en tot 4-4 ging de strijd gelijk op. Het was echter Fidote dat aan het langste eind trok, 6-4. In de 2e set gingen Marianne en Jos weer goed van start maar helaas konden zij het goede spel van de 1e set niet meer volhouden. Waarschijnlijk begon bij Jos de vermoeidheid enige parten te spelen. Ook deze set ging met 6-2 verloren.

Onze laatste hoop op nog 1 puntje was gevestigd op de damesdubbel en ook dit werd een titanen wedstrijd. De beide Mariannen vochten als leeuwinnen maar toch ging de 1e set met 3-6 naar de tegenstander. Vast beraden begonnen de dames aan de 2e set en onze dames kwamen steeds beter in het spel. Ze wonnen de 2e set dan ook dik verdiend met 6-1, ook hier dus een super tiebreak. Ondertussen was het eindelijk opgehouden met regenen en ook deze tiebreak was zenuwslopend. Zeker voor de supporterende heren die onder het genot van een lekker Erdinger biertje de wedstrijd vanaf de zijkant aan het analyseren waren.  En ja hoor, de beide Mariannen trokken de winst van de super tiebreak naar zich toe zodat TC Baarle toch nog met 1 punt huiswaarts kon gaan. Na een lekkere warme douche werd er nog wat na gepraat en gedronken in het clubhuis van Fidote en keerde we weer richting Baarle met 1 puntje op zak.