Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

drukkerij de jong

Afgelopen weekend hebben onze competitie teams weer goed hun best gedaan om de punten binnen te halen. Hieronder ziet u de uitslagen van afgelopen weekend en de wedstrijdverslagen.

Made 4 – Baarle 3 (2 – 2)
Het vrijdagavond team TC Baarle 3 ging voor de 18 of 19e keer weer van start met de vrijdagavond competitie. Het zal het laatste seizoen worden voor de veteranen. De start tegen de Lobbelaer uit Zevenbergen was moeizaam. Door blessures en afzeggingen was de selectie beperkt. Het ritme was bij TC Baarle-3 nog niet aanwezig. Er werd met 4-0 verloren. Ondanks dat waren de potjes best spannend en waren de oudjes zeker niet kansloos.
De tweede wedstrijd tegen Made ging al beter. Hans en Joep wonnen hun dubbel en Annelies en Therese kwamen net te kort in de supertiebreak. In de mixen kwamen Therese en Kees prima terug na een set achterstand, echter de supertiebreak ging verloren. De thriller van de avond was de mix van Hans en Danielle. Zij verloren de eerste set en vochten zich in de tweede set via de tiebreak naar een gelijke setstand. Na een spannende supertiebreak haalden zij het tweede puntje binnen. Zodoende een prima 2-2 uitslag. Aanstaande vrijdag komt de koploper Markant naar Baarle en zullen we weer aan de bak moet.

Baarle 4 – Steensel 1 ( 1 – 3)
Afgelopen vrijdag mochten eindelijk weer eens een tegenstander uit de vrijdagavond competitie een vereniging op ons eigen tennispark ontvangen. Goed 19u konden we onze tegenstanders van de avond uit Steensel ontvangen. Zelf waren we niet helemaal compleet. Bart was verhindert vanwege een gezellig feestje in de familie en Marianne voelde zich de hele week al niet echt lekker waardoor ze er voor gekozen had om niet mee te doen. Na het gebruikelijke bakje koffie zijn we gestart met de eerste wedstrijden. De herendubbel werd een echte strijd waar de eerste set door onze heren winnend werd afgesloten. De tweede set werd echter helaas gewonnen door de heren uit Steensel. Een supertiebreak moest dus de beslissing brengen in deze wedstrijd. Ook deze ging over en weer maar werd uiteindelijk winnend afgesloten door de heren uit Steensel.

De damesdubbel werd helemaal een echte kraker. Terwijl de heren klaar waren stonden de dames nog volop te vechten voor een overwinning. Eén van de sets moest al afgesloten worden met een tiebreak maar ook hier moest er een supertiebreak gespeeld worden om de wedstrijd winnend af te sluiten. Ook de supertiebreak werd een echte thriller. Deze tiebreak eindigde in 12-14 echter helaas wel in het voordeel van de dames uit Steensel. Na een korte pauze want alle andere teams waren al lang weer hub tweede wedstrijd van de avond aan het spelen.

Ook bij de gemengd dubbels weer een spannende wedstrijd. De eerste gemengd dubbel werd helaas verloren in twee sets maar bij de tweede gemengd dubbel was er ook weer een supertiebreak nodig om een de wedstrijd winnend af te kunnen sluiten. De tweede set had ook al een gamestand van 5-7. Gelukkig verliep de supertiebreak deze keer wel voorspoedig voor ons team en werd uiteindelijk met 10 tegen 6 afgesloten. In ieder geval deze keer toch één puntje behaald.

Natuurlijk willen we meer en volgende week gaan we er weer helemaal voor en spelen we uit bij Fidote in West-Oost en Middelbeers. En daar willen we zeker een aantal wedstrijdpunten mee naar Baarle nemen.