Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

De MyClubStore spaaractie zal vanaf 2 september herstarten! Alle leden en supporters kunnen vanaf dan weer exclusief bij JUMBO Bart en Katja de Bresser sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! De zegels die je al hebt blijven geldig.
 
Hoe spaar je mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen, bij JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle Nassau, ontvang je een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO inleveren. Je krijgt dan een unieke code!

Via www.myclubstore.nl/jumbobaarlenassau wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.
 
Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort JUMBO Bart en Katja de Bresser namelijk onze clubkas. Ga daarom naar JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle Nassau en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z'n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?
 
Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

herstart myclubstore