Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Afgelopen zaterdag 18 januari was het dan zo ver, onze feestavond die bedoeld is om  het nieuwe jaar in te knallen, alle vrijwilligers te bedanken voor het afgelopen jaar en om de winnaars van de competitie te huldigen.
 
Alvorens ’s avonds het feestje kon beginnen hebben overdag een aantal vrijwilligers ervoor gezorgd dat de kantine en de overkapping aangekleed is, zodat de winterse sferen binnengehaald konden worden. Daarom na de onontkoombare nieuwjaarswensen geen champagne, maar een heerlijk glaasje glühwein om te proosten. Naast het rijkelijk vloeien van de drankjes is er door een aantal dames zorg gedragen voor heerlijke snert en een bomvol buffet waar met zijn allen goed van gegeten is.
 
Daarnaast had ook onze voorzitter Geert-Jan nog een aantal dingen te zeggen. Alle vrijwilligers worden bedankt voor hun harde inzet het afgelopen jaar en hopelijk zullen ze ook het komende jaar zich net zo hard inzetten voor de club. Daarnaast zijn de aanwezige leden al aan het nadenken gezet en nu ook graag de rest van onze leden. Tijdens het seizoen hebben we twee toernooien, namelijk het seniorentoernooi en de clubkampioenschappen, voor deze beide toernooien zijn we nog opzoek naar vrijwilligers die zich hiervoor zouden willen inzetten, zodat ook dit seizoen deze toernooien door kunnen gaan! Heb je hier interesse in? Dan mag je je altijd melden bij een van de bestuursleden.
 
Vele van jullie zullen vast nog wel de mooie chequebedrag van € 700,- herinneren dat TC Baarle heeft mogen ontvangen van Bianca, Pascalle en Jacqueline de organisatoren van de Clubkampioenschappen, die na vele jaren organiseren aangegeven hebben er mee te stoppen. Tijdens de loterij is er veel geld opgehaald door hun en dit hebben ze teruggegeven om iets moois/nuttigs te kopen voor onze club. Natuurlijk zijn hiervoor verschillende ideeën ingediend en daaruit is uiteindelijk het besloot genomen om de aankleding van het clubhuis aan te pakken. Ze hebben veel opgeruimd in de kantine en gezorgd dat er nieuwe duurzame accessoires zijn toegevoegd die zorgen voor een gezellige aankleding van de kantine. Natuurlijk willen we wel dat we hier zo lang mogelijk van kunnen genieten en hopen dan ook dat iedereen hier zorg voor draagt.
 
Daarnaast hadden we afgelopen seizoen ook drie teams die tijdens de competitie met het kampioenschap van door zijn gegaan. Deze teams zijn deze avond ook gehuldigd:
 
Teams die kampioen zijn geworden:
 
Voorjaar 2019 - Dames dubbel 35+ vrijdagavond 2e klasse
Natascha van der Vlist
Claudia Koks-Horsten
Jacqueline Leuris
Janneke van de Laak
Mieke Antens – Reijns
Bianca van der Laan
 
Voorjaar 2019 - Gemengd dubbel 35+ vrijdagavond 3e klasse
Jos de Kloe
Marianne van Tilburg
Carlo Kusters
Linda Kusters
Geert-Jan van der Veeken
Marianne van der Veeken
 
Najaar 2019 - Gemengd dubbel 17+ zaterdag 2e klasse
Rene Sagius
Natascha van der Vlist
John Meesters
Caroline Bergen
John Krijnen
Pascalle Smits
Monique van Puyenbroek

drie kampioenen
 
De avond is met zijn allen gezellig afgesloten en het nieuwe tennisseizoen kan goed beginnen! Bij deze willen we je allemaal vragen dinsdag 17 februari 19:30 uur in je agenda te noteren, daar we dan onze Algemene Ledenvergadering hebben en we natuurlijk hopen dat jij als lid van TC Baarle hier bij kan zijn!
 
Ook alle leden die we helaas niet hebben mogen verwelkomen op de feestavond wensen wij de beste wensen toe voor 2020 en dat we er met zijn allen een sportief tennisseizoen van maken!
 
Het Bestuur
TC Baarle