Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Vrijdag 4 oktober 2019. Het weer was bar en boos. Ondanks de slechte weersomstandigheden zijn we uiteindelijk later gestart. Na 45 min. gestopt vanwege de aanhoudende regen. Op een later moment werd het droger en hebben we de wedstrijden kunnen vervolgen. Het team van TCB bestond uit Michiel, Bas, Wim en Tom.

De 1e wedstrijd Tom en Wim speelden een ongelukkige 1e set maar verloren uiteindelijk wel met 3-6. De 2e set waren de tegenstanders, na een regenstop, sterk uit de startblokken gekomen waar TCB geen antwoord op had. Een snelle pot met als resultaat 6-0 voor Gilze.
De 2e wedstrijd Michiel en Bas. Na een slecht begin 0-4 in games wisten onze jongens zich te herpakken en verloren uiteindelijk met 4-6. De 2e set ging gelijk op als resultaat een verdiende overwinning van 6-4. Het gevolg was een super tie break die helaas na veel spannende momenten verloren ging (10-4), 6-7. Het weer werd steeds beter, wel meer wind maar minder/geen regen.

De 3e wedstrijd, samenstelling Wim en Bas. Een spannende wedstrijd met regelmatig rally’s die door Gilze werd gewonnen na een tie break (6-8), 6-7. De 2e set na de verloren tie break was geen succes en in een mum van tijd was het 6-0 voor Gilze.
De laatste wedstrijd met Michiel en Tom. Een uitermate spannende wedstrijd waarbij wederzijds de service games werden ingeleverd met als resultaat wederom een tie break
(4-7) en zodoende een verloren 1e set met 6-7. De 2e set was ook in balans met mooie rally’s. De overwinning was voor TCB met 6-4. Nu volgde wederom een super tie break (7-10), dus 6-7 voor Gilze.
We waren zeker gelijkwaardig echter een teleurstelling wat het eindresultaat 0-4 is.