Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Wedstrijdverslag Mixteam TC Baarle 2, vrijdag 27 september

Afgelopen vrijdag speelden we tegen het eerste mixteam van Gilze. Ze kwamen bij ons op bezoek. Het team uit Gilze was de competitie heel goed uit de startblokken gekomen. Ze hadden tot afgelopen vrijdag een 100% score en voerden de ranglijst in onze competitie aan.

IMG 47841Een geduchte en sterke tegenstander dus. Het was afwachten wat er voor ons in zou zitten tijdens deze competitie ronde. Na het ontvangst met een bakje koffie en lekkere koeken werd de tennisavond aangevangen met de dubbels. In de herendubbel speelden Carlo en Jos tegen de heren uit Gilze. Dit werd een zeer zware strijd voor de onzen en het leek niet echt mogelijk om een punt uit deze wedstrijd te slepen. De heren uit Gilze bleken te sterk voor onze heren en konden de wedstrijd met een 0-2 setstand winnend afsluiten.

Onze dames Linda en Marianne van Tilburg deden het daar en tegen een stuk beter. De eerste set werd overtuigend met ruime cijfers gewonnen. Tijdens de tweede set werd er door de dames uit Gilze veel meer tegenstand geboden. Vrij lang in deze set keken onze dames tegen een achterstand aan maar gelukkig konden ze deze achterstand net op tijd ombuigen en ook de tweede set winnend afsluiten. Nu waren we het eerste team dat van het team uit Gilze een wedstrijdpunt af hadden gesnoept. En dat smaakte uiteraard naar meer. 

IMG 47901

Na eerst de koffie en wederom de koeken te laten smaken, voor sommigen een Jupiler Blue om op krachten te komen, trokken we ten strijden in de gemengd dubbels. Onze andere Marianne en Geert-Jan mochten aantreden in de eerste gemengd dubbel. Dit werd een taaie dobber voor ze. In de eerste set liep niet alles zoals ze hoopten en werden er nog te veel fouten gemaakt. Hierdoor werd de set vrij eenvoudig door het team uit Gilze gewonnen. De laatste paar games van die eerste set hadden toch iets van houvast geboden en in deze set werden er minder fouten gemaakt en dit resulteerde in een spannende strijd om de winst van de tweede set. Met veel strijd konden Marianne en Geert-Jan uiteindelijk de tweede set winnend afsluiten en zodoende een beslissende super tiebreak afdwingen. Ook deze tiebreak was spannend en we waren super blij dat we deze winnend konden afsluiten en zo weer een wedstrijd punt van onze tegenstanders uit Gilze af konden snoepen.

Dit was al het derde wedstrijdpunt van de avond want ook ons koppel Linda en Carlo speelden super. Met hun, door ons bekende slimme spel, dreven ze de tegenstanders uit Gilze haast tot wanhoop. Wat ze ook probeerden bijna overal hadden de onze een antwoord op het spel van het team uit Gilze. Linda en Carlo sloten hun wedstrijd winnend af met een 2-0 set stand. De eerste set kreeg nog een spannend slot maar in de tweede set leek het een stuk makkelijker te gaan. Hierdoor konden zij het tweede wedstrijdpunt van de avond bijschrijven. Voeg daar nog de winst uit de andere gemengd dubbel aan toe en zo konden we de avond met 3-1 winnend tegen de koploper afsluiten. Eerlijk gezegd hadden we dit niet verwacht en je kunt je voorstellen dat we dus superblij waren met de uitslag van deze avond.

Volgende week spelen we uit bij Smashing ’89 uit Best. Hopelijk kunnen we dan de goede lijn voortzetten. We gaan er in ieder geval ons best voor doen. Tot volgende week.