Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Vrijdag avond vertrokken we met het volledige team naar Reusel om te spelen tegen L.T.C. de Kemphanen. Deze keer een ander team dan in onze voorjaarscompetitie.

Na het gebruikelijke bakje koffie of glas bier tegen de zenuwen werd er gestart met de dubbels. Jos en Geert-Jan in de herendubbel en Marianne en Marianne in de damesdubbel.

De heren uit Reusel bleken te sterk voor onze heren en de eerste set werd helaas vrij vlot verloren. In de tweede set konden we meer weerstand bieden en hadden we zelfs nog kansen om de winst in deze set te pakken maar helaas op het laatst werd ook deze set nog gewonnen door de heren van de Kemphanen.

Onze dames deden het beter. Hoewel de eerste set nog verloren ging konden ze toch uiteindelijk de wedstrijd winnen door de tweede set en de spannende beslissende tiebreak winnend af te sluiten.

Na de break met koffie, bier en lekkere koeken konden we beginnen met de gemengd dubbels. Jos en Linda en Marianne van der Veeken en Carlo stonden hiervoor op de baan.

Jos en Linda konden hun wedstrijd winnen in een felle strijd met onze tegenstanders. Het werd tot het laatst toe een spannende partij met wisselende kansen voor beide teams maar gelukkig streden die van ons als leeuwen en konden ze de wedstrijd in winst omzetten.

Carlo en Marianne gingen zeer welvarend van start maar konden dit helaas niet tot het einde volhouden. De winst in de eerste set was al bijna binnen toen hun tegenstander uit Reusel steeds meer grip kreeg op het spel en uiteindelijk wisten ze de eerste set toch nog te winnen. Tijdens de tweede set liepen onze tegenstanders vrij gemakkelijk uit naar set winst en wonnen uiteindelijk ook de wedstrijd.

Toch nog een 2 -2 eindstand en tevredenheid alom.

Uiteraard is er nadien nog een gezellige avond van gemaakt en zijn we tevreden in de vroege uurtjes weer naar Baarle gereden. Volgende week wacht ons het sterke team uit Gilze. We zullen flink aan de bak moeten dan.

Tot volgende week.