Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Zoals de titel al doet vermoeden hebben we weer een mooi thema gevonden voor onze Clubkampioenschappen. De hele week zal in het teken staan van Halloween. De kantine zal omgetoverd worden tot een mooi schrikwekkend toneel. Ook zullen de hapjes in thema zijn. Alles weer op en top zoals jullie iedere keer nog van ons gewend zijn.

Afbeeldingsresultaat voor halloween spook

Er kan worden ingeschreven in DD, HD en GD. Zoals eerder al aangegeven zullen de finales op vrijdagavond 1 november plaatsvinden en wordt verwacht dat je die avond absoluut beschikbaar bent. Omdat we een dag minder ter beschikking hebben moeten we jullie vragen om als koppel minimaal zaterdag 26 oktober of zondag 27 oktober beschikbaar te zijn. Liefst beide dagen natuurlijk dat geeft ons wat meer ruimte met plannen. Graag ook zorgvuldig kijken naar je verhinderingen. Mocht er nadien wat veranderen in je verhinderingen geef dat svp per omgaande door en niet afwachten totdat we de wedstrijden ingepland hebben. Bardienst dient ook als verhindering te worden opgegeven.

Afbeeldingsresultaat voor halloween

We hebben al mooie prijzen voor de loterij. Mocht iemand nog iets ter beschikking willen stellen dan is dat natuurlijk van harte welkom en komt iemand van de organisatie dit graag bij je ophalen.

Tevens willen we ook al vermelden dat het voor ons als organisatie het laatste jaar is dat we de clubkampioenschappen organiseren. We geven het stokje graag door. Als je interesse hebt horen we het graag en kun je misschien dit jaar al eens meelopen.

Rest ons nog jullie allen uit te nodigen voor dit gezellige toernooi en hopen op een wederom grote deelname. Inschrijving kan via deze link:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=2FC359AE-B6DF-47BE-9463-15EF797009F0

Tot dan !

Jacqueline, Pascalle, Bianca