Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Het Grenszuukers Senior Plus Event 5.0 (1e Lustrum) was wederom een groot tennis succes en ongetwijfeld het gezellig buurten tussen alle deelnemers. Het weer was ons wel gezind, temperatuur circa 23 graden en lichte bewolking, wat wil een mens nog meer. Na de inschrijving en het nuttigen van een kop koffie of thee met een welbekende Jumbo appelflap zijn we met goede moed van start gegaan.

Het aantal tennis deelnemers bestond uit 30 Heren en 18 Dames. Een ideaal aantal deelnemers om over 6 banen te verdelen. Dit betekent dat 24 deelnemers actief waren en 24 deelnemers konden uitrusten en/of een versnapering te gebruiken.

Het totaal aantal aanwezigen was circa 55 man inclusief keuken personeel.
In de middag genoten van een overheerlijke lunch inclusief een kom Paprika/Bloemkool soep en een verfrissende bowl. De catering was in handen van Annemie en Els ,nogmaals onze dank is groot voor hun inzet.

De winnares bij de dames was Maria Seeuws en Jose van Kilsdonk. De winnaar bij de heren was een stuk spannender daar uiteindelijk de wedstrijdpunten en het saldo aantal games beslissend was, de winnaars zijn Ad Meeuwesen en Anton van de Ven. Als toetje op de taart hebben we ook de wisselbeker inclusief inscriptie voor de 4e keer uitgereikt aan de overall winnaar van het toernooi. De gelukkige maar verdiende winnaar is Ad Meeuwesen van TC Alphen.

Na het uitreiken van de prijzen aan de winnaars is nog een loterij van start gegaan op basis van de inschrijving. Zodoende zijn nog een aantal cadeaus verdeeld onder de deelnemers. Last but not least hebben alle deelnemers een doos Limar bonbons ontvangen waardoor een ieder na het nuttigen van een aantal consumpties naar volle tevredenheid naar huis is gegaan.

Bij deze willen we ook de sponsors bedanken voor hun bijdrage Chocolaterie Limar, Slijterij 3 Dennen, lunchroom ’t Goei Gevoel, eetcafe de Lantaern, Sunwise Zonnestudio, Marlies Schoenen en supermarkt Jumbo. Ook bedanken wij onze vrijwilligers voor hun grote en enthousiaste inzet.

Al met maar een gezellig tennis toernooi en de voorbereidingen voor 2020 worden waarschijnlijk binnenkort gestart. De organisatie is van plan om na 5 jaar het “stokje over te dragen” naar een nieuw te formeren organisatie team.

Het organisatie team Staf van Aelst en Tom Oranje.