Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Twan de “grote” man bij TC Heren 1 (2-2)

Vrijdag 26 april trad onze heren 1 uit Baarle-Nassau alweer voor de derde keer op in de 2e klasse afdeling 33. Het team raakt steeds meer op elkaar ingespeeld en spelers maken grote stappen. Vooral onze kleine man, Twan, doet het uitstekend en heeft nog steeds zijn ongeslagen status (4 uit 4). De wedstrijd tegen Princehage eindigde in een 2-2, wat achteraf gezien een zeer terechte uitslag was.

Nadat vorige week de jonkies het lieten afweten was het nu de oudere garde, Leon en Rens, die niet mee konden spelen. Desondanks gingen we nog steeds met een zeer sterk team naar Princehage bestaande uit: Twan, Tom, Stefan, Brent en Wouter. We kwamen aan op een splinternieuwe accommodatie waar je alleen met een pasje binnen de poorten kon.

De eerste partij werd al gelijk duidelijk dat we te maken hebben met een goede tegenstander. Brent en Tom moesten meteen vol aan de bak tegen twee zessen. Waar de eerste set het nog goed opging, was het in de tweede set helaas snel gespeeld. De eerste wedstrijd werd verloren met 7-5, 6-2. Daarna was het aan Wouter en Stefan om dit weer gelijk te trekken. Dit deden ze ook om makkelijk met 6-2, 6-4 te winnen.

Nadat Stefan al klaar was met tennissen en dus gezellig van de Koningsnacht kon genieten, kon hij ook nog een heerlijke pot tennis kijken. Twan en Brent speelden een wereldpot en in een ware thriller winnen ze de supertiebreak met 10-7. Een mooie prestatie en zo staat de stand met 2-1 in het voordeel van de heren uit Baarle. De laatste pot werd getennist door Tom en Wouter. Tom die dit seizoen nog steeds op zijn eerste overwinning aan het wachten is. De wedstrijd kon beide kanten op alleen waren het de mannen uit Princehage die aan het laatste eind trokken en met 6-4, 7-5 winnen. Eindstand 2-2!

Ten slotte werd deze gelijkspel nog rijkelijk gevierd in de gezellige kantine van Princehage. Op dit moment staan de Heren 1 op een knappe 3e plaats. Vrijdag 10 mei is er pas weer de volgende wedstrijd. Dit is thuis tegen Pagnevaart 1

Spreuk van de week: “Wie niet groot is, moet slim zijn!”

  twan   reservebank