Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

TCBAARLE 1- ZANDLIGT 1: 4-0
Onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Vandaag mochten Mieke, Natascha, Bianca en Jacqueline in de nieuwe outfits op ons mooie park onze eerste thuiswedstrijd spelen. Bianca had zelfs flitsende nieuwe schoenen die nog meer loopvermogen beloofden! De omstandigheden waren wel heel anders dan de vorige week. 
Van thermokleding op de baan de ene week tot zomerse  temperaturen de andere week. Ondanks de hitte wisten Mieke en Natascha nadat ze de eerste set de tegenstanders er bijna nog in lieten geloven de tweede set snel te winnen. Bianca en Jacqueline gingen goed van start maar in de tweede set ging het tempo er uit( of sloeg de vlam in de pan bij Jacqueline ) waardoor de tegenstander kon terugkomen.  De supertiebreak werd gelukkig wel weer eenvoudig gewonnen door ons en zo konden we met een 2-0 voorsprong even de dorst lessen. 
De tweede ronde speelden Bianca met Mieke en Natascha met Jacqueline. Na flitsend voetenwerk, toch door de nieuwe schoenen 😊, werden ook deze wedstrijden door ons gewonnen en konden we weer een mooie 4-0 overwinning bijschrijven. We hebben daarna buiten nog lang genoten van hapjes en drankjes op ons mooie terras. Tijdens het naborrelen hebben we in ruil voor wat lekkers een shirtsponsor gevonden voor de najaarscompetitie. Onderhandelingen worden nog vervolgd. Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen 1 van de damesteams van onze buren. Supporters op post!