Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Partij 1:Vandaag onze 2e wedstrijd en wel in Alphen waar het altijd gezellig is en zeker na de wedstrijden.

De 1e party ging tussen Piet en Kees uit Alphen en Bas en Frans. In het begin konden we geen vuist maken, veel ballen gingen uit of waren niet goed en Alphen speelde scherp, dus het viel goed helaas 3-6. De 2e set ging een stuk beter we kregen wat meer grip en Bas was over zijn moeilijk begin heen, Frans nog niet maar we wonnen met 6-2, dus een tiebreak voor de winst. We begonnen goed maar Alphen had een betere eindsprint en gingen met de winst 6-10 vandoor.

Partij 2: Ben en Dick tegen Karel en Peter van Alphen; Baarle kon de druk op hen tegenstanders goed staande houden om de 1e set toch vrij gemakkelijk met 6-1 te winnen. De 2e set ging even gelijk op maar algauw kon Alphen het niet meer bol werken en ging ook deze set vrij simpel naar Baarle 6-2.

Partij 3: Staf en Frans tegen de Alphense boys Piet en Frans. Deze wedstrijd was er een met een te groot krachtverschil en de 1e set ging daarom ook met 6-0 naar Baarle. Ook de 2e set, nadat Alphen hun tactiek wat had gewijzigd, ging simpel met 6-2 naar Baarle.

Partij 4: Het ging nu om de winst of een gelijkspel van de ‘overall’ uitslag. Bas en Anton tegen de Alphense cracks Theo en Piet v.L ; het werd een spannende wedstrijd met in de 1e set veel lange rally’s en mooie punten. Zeker mag vernoemd worden dat Piet met zijn 88 lentes jong nog niet veel heeft ingeleverd en zijn mannetje nog staat. 6-4 was de uitslag in deze set voor Baarle. Alphen moest in de  2e set wel alles of niets spelen om er nog een goed resultaat eruit te slepen. Daarom was deze set nog spannender dan de eerste. Bas moest vaak beslissende slagen geven om niet achterop te geraken. Ze hielden elkaar goed in evenwicht en na 6-6- was er dan ook een tiebreak nodig wie de set en misschien de hel partij ging winnen. De partij  was bloedstollend, en met wat score verloop. Men hield elkaar goed in evenwicht, na een te korte bal van Theo ging de tiebreak naar Baarle en men won dus met 7-6 en de partij. Hierdoor werd ook de eindstand bepaald 1-3 voor Baarle.

Na een nog zeer gezellig samenzijn gingen we weer voldaan en moe naar Baarle.

Vrijdagmiddag 5 april Heren team 1

Het is weer zover dat de onderlinge competitie van veteranen uit Alphen, Baarle en Gilze weer de strijd met elkaar gaan aanbinden.

Op deze prachtige zonnige vrijdagmiddag werd de strijd aangebonden met Gilze een geducht team met enkele goede, snelle spelers.

Arnold en Frans kregen geen kans van Piet en Mart uit Gilze, zij speelden snel en perfect zodat wij er geen antwoord tegen konden inbrengen. De eerste set ging daarom ook met 6-0 verloren. De tweede set konden we wat meer grip krijgen, maar verder dan een 6-2  nederlaag kwamen we niet. Anton en Dick verging het al niet veel beter tegen Pieter en Nol

In de 3e partij ging het erg tegen elkaar op tussen Bas en Ben tegen Piet en Pieter, maar hun vastigheid anticiperen was toch van doorslaggevende aard, helaas een 3-6 en 4-6.

De 4e en laatste partij was de spannendste van de middag. Staf speelde met Dick tegen Mart en Nol. De eerste set werd een 4-6 met lange rally’s, de tweede ging met 6-4 naar TC, eveneens een spannende bewogen pot. Nu moest de beslissing in de super tiebreak vallenen. Daarin was Staf erg op dreef, zowel met het racket als vocaal. Na mooie rally’s met korte en lange slagen kon TC deze met 10-7 over de streep trekken. Proficiat.

a.s vrijdag wacht ons het sterke Alphen we gaan voor de winst.