Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

TC Baarle Heren 1 pakt de eerste overwinning (3-1)

Vrijdag 13 april gaat in de boeken als de eerste overwinning van het nieuwe team van TC Baarle Heren 1. De wedstrijd werd gespeeld in Molenschot tegen de plaatselijke tennisclub. Met een aardig krachtverschil werd er met 3-1 gewonnen.

Na maanden trainen was het dan zo ver. De competitie begint! Iets waar alle spelers met smacht op hebben zitten wachten. Om even voor te stellen het team bestaat uit: Tom vd Veeken, Rens Peters, Leon Borburgh, Wouter de Jong, Brent Soentken, Twan Friederichs en Stefan Beerens. Een goed uitgebalanceerd team met verschillende specialiteiten en kwaliteiten. Denk aan timmeren en loempia’s maken.

De eerste wedstrijd werd goed gewonnen door Twan en Stefan. Het was vooral Twan die door zijn goede “hamergreep” de wedstrijd over de streep trok, zal dit iets met zijn beroep te maken hebben… Op de andere baan sloegen de jonkies Brent en Wouter hun tegenstander binnen 45 minuten volledig van de baan en de toon was meteen gezet.

De tweede sessie werd weer met andere koppels gespeeld. Zo speelden Leon samen met Stefan en mochten Rens en Tom het afsluitende partij spelen. Leon en Stefan deden natuurlijk wat ze moeten doen. Dit ijzersterk koppel won! Daarentegen waren Tom en Rens iets minder in vorm en kwamen niet echt in hun spel. Vandaar dat ze de laatste partij verloren.

Uiteindelijk een zeer geslaagde avond en de 3 punten zijn mee terug genomen naar Baarle Nassau. We willen Houtwerk van Twan en Traiteur en Catering Rommens bedanken voor de sponsoring van de tenues.

Spreuk van de week: “Beter 2 ballen in je broek, dan 1 in het net!”

heren1