Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Met de start van het veteranentoernooi is ook het tennisseizoen weer begonnen. De lente heeft zich goed ingezet en daar hebben wij van mogen genieten. Van 24 tot en met 29 maart heeft het veteranentoernooi plaats gevonden bij TC Baarle. Met 27 deelnemers waren het er beduidend minder dan vorig jaar maar daardoor zeker niet minder gezellig.

We hadden dit jaar 2 categorieën. Het Gemengd Dubbel en de Heren Dubbel. Verdeeld in poultjes hebben zij hun wedstrijden gespeeld. We hebben verschillende spannende wedstrijden voorbij zien komen.

Halverwege het toernooi heeft de toernooicommissie besloten om niet op zaterdag maar op vrijdagavond de finales te houden. Om 18.30 uur werd de halve finale gespeeld en de finales startte om 20.15 uur. Beide finales waren spannend tot het eind. Ze eindigde ook beide in een super tiebreak. Voor de strijdende veteranen werd het een slopende wedstrijd, maar ze werden voor hun inzet beloond. De sponsor De Drie Dennen had weer voor een passende prijs gezorgd.

In de Heren Dubbel zijn geëindigd:
1e Bas van Pelt & Geert-Jan van der Veeken
2e Joep Beerens & René Sagius

In de Gemengd Dubbel zijn geëindigd:
1e Therese Beerens & Hans van Elten
2e Marianne van Tilburg & Jos de Kloe

Ook is de Jan Vermeer Bokaal weer uitgereikt. Deze beker wordt gegeven aan een lid die tijdens het toernooi opvalt en zich ook positief inzet voor de club. Deze keer is hij gegaan naar Bas van Pelt. Bas was dit jaar de oudste deelnemer van dit toernooi. Hij was er ook als eerste bij met de inschrijvingen. Verder is hij een helpende hand voor Margreet. Zij houd het clubhuis bij en Bas ondersteunt haar hierbij. Ook kun je op hem een beroep doen als er geklust moet worden. Dat is de reden waarom wij als toernooicommissie vinden dat hij de Jan Vermeer Bokaal verdient heeft. Buiten dat krijgt hij ook nog 2 vrijkaartjes voor het Libéma Open in Rosmalen.

We hebben het toernooi afgesloten met een hapje en een drankje. Al bij al een gezellig toernooi met een gezellige afsluiting.