Main menu

Openen van de bar

  1. Tussendeur naar de kleedkamers openen.
  2. Geld uit het geldkistje halen.
  3. Spoelbakken vullen.
  4. Bij diensten van een halve dag of meer ook de vaatwasser aanzetten.
  5. Lees even aandachtig het formulier van de drank- en horecawet.

Sluiten van de bar

  1. In principe één uur na de laatst gespeelde wedstrijd, doch uiterlijk om 01:00 uur.
  2. Keuken en de afwas opruimen. Ook de vaatwasser schoonmaken.
  3. Frituurpan + afzuigkap afzetten.
  4. Bar opruimen, afpoetsen, onder lekbladen droog maken.
  5. Rond de bar opvegen.
  6. Kas opmaken, muntgeld + € 50,- wisselgeld in het geldkistje laten en het kistje boven in de kast zetten.
  7. Restant noteren op het stortingsformulier en het geld samen met het formulier afstorten in een koker.
  8. Toiletten doorspoelen, verlichting uit doen en tussendeur naar de kleedkamers afsluiten.
  9. Verwarming lager zetten en de afzuiger uitzetten (kast boven de stereo).
  10. Muziekinstallatie uitschakelen.
  11. Controleren of alle buitendeuren zijn gesloten en alarm aanzetten.

 

Sleutel retour:             Bospad 12, in de brievenbus
Barcommissie:           Wil Moonen, Bospad 12, Tel.: 013-5078541 / 06-20107598