Main menu

Klik hier voor het worddocument van het Barreglement

Openen van de bar

  1. Tussendeur naar de kleedkamers openen.
  2. Koffiezetapparaat aanzetten
  3. Spoelbakken vullen.
  4. Bij diensten van een halve dag of meer ook de vaatwasser aanzetten.
  5. Lees even aandachtig het formulier van de drank- en horecawet.

Sluiten van de bar

  1. In principe één uur na de laatst gespeelde wedstrijd, doch uiterlijk om 01:00 uur.
  2. Keuken en de afwas opruimen. Ook de vaatwasser schoonmaken en uitzetten
  3. Frituurpan + afzuigkap afzetten.
  4. Koffiemachine uitzetten.
  5. Drankkoeling + koeling voor de vaten bij de bar bijvullen.
  6. Bar opruimen, afpoetsen, lekbladen schoonmaken door heet water erover te gieten, schoonmaken met een sopje, nogmaals heet water overheen gooien en dan drogen.
  7. Rond de bar opvegen.
  8. Kas opmaken.
  9. Restant noteren op het stortingsformulier en het geld samen met het formulier afstorten in een koker.
  10. Toiletten doorspoelen, verlichting uit doen en tussendeur naar de kleedkamers afsluiten.
  11. Verwarming lager zetten en de afzuiger uitzetten (kast boven de stereo).
  12. Muziekinstallatie uitschakelen.
  13. Controleren of alle buitendeuren zijn gesloten en alarm aanzetten.

Sleutel retour:            Oranjelaan 8, in de brievenbus
Barcommissie:           Rene Sagius