Main menu

 Zaterdag 10 juli werd er voor alle sponsors en vrijwilligers van TC Baarle een party, Ibiza party, gehouden om iedereen te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar.
Speciaal voor hen werd ons clubhuis Ibiza proof gemaakt. Het weer was super dus het kon niet anders of het beloofde een gezellige avond te worden.
Vanaf 16:00 uur was iedereen welkom en al snel kwamen de eerste gasten op het tennispark aan.
Het werd steeds drukker en iedereen werd verwelkomd met een heerlijk glaasje Sangria. Het smaakte heerlijk en al snel kwam iedereen in het Ibiza sfeertje.
Bijna iedereen die verwacht werd was intussen aanwezig op de party en het werd dus tijd om de BBQ aan te steken. Twee bbq-masters zorgden er voor dat iedereen zich naar hartenlust te goed kunnen doen aan een heerlijk stukje vlees. Op de tafel naast de bbq stonden nog volop salades en andere lekkernijen, speciaal gemaakt door onze dames die de hele party georganiseerd hadden.
Iedereen deed zich te goed aan het heerlijke eten en er was niemand die iets te kort gekomen is.
Na het eten kon er weer verder gefeest worden en mede door het heerlijke weer en het gezellige sfeertje werd het een heel leuke avond.
Hiervoor willen we zeker de dames die het georganiseerd hebben heel hartelijk bedanken. Zij hebben er voor gezorgd dat we alle sponsors en vrijwilligers een superleuke en gezellige avond aan hebben kunnen bieden. Volgens ons zeker voor herhaling vatbaar. 

Benieuwd naar de foto's van het Ibiza feest? Klik dan snel op onderstaande foto.