Main menu

Door op onderstaande logo te klikken kom je bij het fotoalbum van het Drie dennen veteranentoernooi 2018 terecht!

DrieDennen

Het eerste toernooi van dit jaar is weer achter de rug. Vrijdag 9 maart ging het Veteranentoernooi van start. Het was nog vroeg in het jaar en dit houdt dus ook in dat het weer nog wat onvoorspelbaar is en de banen nog wat moeilijk bespeelbaar zijn door de vorst die we hebben gehad. We hielden het de eerste dag niet droog maar zo kranig als de veteranen zijn hebben ze het weer getrotseerd zonder klagen. We hebben de eerste avond traditioneel afgesloten met een lekker hapje en een drankje en het was weer ouderwets gezellig.

In de week die volgde werden alle geplande wedstrijden gespeeld. We hadden een poule van de dames dubbel en 2 poules van zowel de Heren als de Gemengd Dubbel. Op vrijdag zouden de kruisfinales gespeeld worden, maar door het weer dat niet helemaal mee wilde werken zijn er wat verschuivingen geweest. De finales werden uiteindelijk op zaterdag 24 maart gespeeld. Het weer was ons goed gezind. De wedstrijden werden gespeeld onder een stralende lente zon.

Na de prijsuitreiking, met prijzen die deels gesponsord zijn door de Drie Dennen, werd ook de Jan Vermeer Bokaal uitgereikt. Dit jaar ging hij naar Therese Beerens. Na 13 jaar het veteranentoernooi te hebben georganiseerd gaf ze aan dat ze er mee wilde stoppen. Daarvoor en ook voor haar inzet voor de club willen wij haar nogmaals hartelijk bedanken.                                                                                                            

De finalisten zijn geworden:                                                                                                            

    Dames Dubbel:               1). Mieke Antens & Linda Kusters                                    2). Bianca van der Laan & Claudia Koks

    Heren Dubbel:                1). Hans van Elten & Geert-Jan van der Veeken               2). Walter Leuris & Theo Blaas

    Gemengd Dubbel:           1). Marco Versmissen & Tanja van der Walle                    2). Carlo Kusters & Linda Kusters                           

Zoals wij gewend zijn van de afgelopen jaren werd na het officiële gedeelte het toernooi afgesloten met een lekker buffetje. Het nieuwe tennisseizoen is weer goed ingezet.

 

Dank aan de toernooicommissie,
Therese, Chris, Bea en Marianne.