Main menu

Tijdens het Lentefeest 2017, zijn er verschillende foto's gemaakt. Benieuwd naar deze foto's? Klik dan snel op onderstaande foto om doorgelinkt te worden naar het fotoalbum

Deze

Afgelopen zondag 9 april heeft TC Baarle in samenwerking met HC Baarle de eerste editie van een lentefeest gehouden. Er was supermooi weer voorspeld, en deze voorspellingen hebben zich helemaal waar gemaakt. Het Lentefeest was het openingsfeest van het seizoen voor de tennis en de hockey. Van 14:00 tot 16:00 uur waren er verschillende clinics voor de kinderen, op het ene veld konden ze tennissen en op het andere hockeyen. Daarnaast was er ook een springkussen voor de kinderen aanwezig op het park. 

Het lentefeest is drukbezocht door bestaande leden van beide sportverenigingen en ook door een aantal nieuwe mensen, die graag kennis wilde maken met beide sporten. Door de tennis clinics, hebben ze spelenderwijs kennisgemaakt met de beginselen van tennis. Ze hebben gerend, een balletje geslagen en voornamelijk heel veel plezier gehad. 

Ook aan de ouders werd gedacht. De liefhebber kon een balletje slaan of hockeyen. Daarnaast was het terras klaargezet en werd er goed voor de inwendige mens gezorgd met lekkere hapjes.

Ook werden op deze dag de kampioenen gehuldigd van de competitie 2016. Dit jaar hadden we drie teams die kampioen geworden zijn, namelijk: 
      - Het damesteam tijdens de wintercompetitie van 2015/2016 
      - Het vrijdagavond mix-team, TC Baarle 3, in het voorjaar van 2016 en 
      - Het zaterdag mix-team eveneens in het voorjaar van 2016 

Na nog een laatste hapje en een drankje hebben we de zondagmiddag weer goed afgesloten. Beide verenigingen kunnen terugkijken op een gezellig en goed verlopen lentefeest. Hier willen wij van TC Baarle, HC Baarle ook hartelijk voor bedanken! In september zullen we gezamenlijk weer een feest organiseren voor leden van beide verenigingen, dus hier kun je alvast rekening mee houden.