Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Beste Leden,

 

Vanwege het Corona-virus is het bestuur van TC Baarle verplicht de tennisbanen tot 6 april 2020 te sluiten. Ook de ingelaste ALV van 30 maart aanstaande wordt daarom verplaatst naar een nader te bepalen datum

 

We hopen op jullie begrip!

 

Bestuur TC Baarle

 
 
Berichtgeving vanuit de KNLTB:
Het kabinet heeft gisteren verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn per direct ingegaan en gelden t/m 6 april.
De KNLTB roept daarom alle verenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen en padellen. We adviseren tennisscholen en commerciële tennis- en padelcentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door en is het NTC gesloten.
Competitie en toernooien
De maatregelen houden concreet in dat de volgende activiteiten niet doorgaan:
- De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op 4, 5 en 6 april
- Open Toernooien en Junioren Tour Toernooien
- Clubtoernooien
De maatregelen hebben dus ook gevolgen voor de start van voorjaarscompetitie, de Tenniskids- en padelcompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan. We informeren je hierover zodra er meer duidelijkheid is.
Verenigingsbijeenkomsten en trainingen
De maatregelen betekenen ook dat alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten dienen te worden afgelast.
De KNLTB bijeenkomsten en cursussen tot en met 6 april zijn ook geannuleerd.
Verder verwijzen we naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven en thuiswerken en de algemene hygiëne maatregelen.
Tot slot
We begrijpen dat dit geen leuke maatregelen zijn, maar wel noodzakelijk. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen om de impact van het coronavirus te beperken. Het advies is dan ook, houd je aan de algemene hygiëne maatregelen van het RIVM, keep your 'social distance', blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
We moeten er alles aan doen, om zo snel mogelijk weer de baan op te kunnen.
Directie KNLTB