Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Afgelopen week hebben we onze jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Geholpen door het aangename weer (zeker in deze tijd van het jaar) hebben we alle wedstrijden op de geplande dagen kunnen afwerken. Dat de koppels gebrand waren op de overwinning bewezen de diverse 3 setters. Elke avond waren er voor de deelnemers, (supporters werden ook niet vergeten) ,speciaal op de winterse temperaturen aangepaste hapjes. Onder het genot van een heerlijk glaasje Glühwein of warme chocolade melk met slagroom werd er tot in de late uurtjes geëvalueerd. Traditie getrouw hadden we dit jaar naast de tenniswedstrijden een extra wedstrijd element in de vorm van balletje overspelen. Ook hier werd fel gestreden om de Jumbo gesponsorde dagprijzen in ontvangst te kunnen nemen. Natuurlijk mogen we de loterij niet vergeten. Doordat de Baarlese ondernemers TC Baarle een warm hart toedragen konden we veel deelnemers blij maken met hele leuke prijzen.

Door de opbrengst van deze loterij konden we op de finale dag onze deelnemers een stamppottenbuffet aanbieden waar ongeveer 30 personen dankbaar gebruik van gemaakt heeft.

Door diverse oorzaken werd het tegen het einde van de week nog een kunst en vliegwerk om alle wedstrijden af te werken. Met wat hulp en in goed overleg met alle betrokken partijen zijn we er gelukkig in geslaagd iedereen tevreden te houden.

De prijs voor het meest verrassende koppel is uitgedeeld aan Rene Sagius en Iris Janssen.

Voor onze nieuwelingen hadden we een leuke poule opgezet en de dames waren erg enthousiast en erg fanatiek. We hopen ze volgend jaar in de reguliere clubkampioenschappen te mogen aantreffen. Het overhandig van de prijzen voor deze dames zal op zaterdag 26 januari plaatsvinden op de speciale clubavond. Meer info volgt nog.

Als organisatie kijken we terug op een geslaagde week. Veel leuke wedstrijden, lekkere hapjes, en veel gezelligheid hebben dit evenement tot een groot succes gemaakt. Wij als organisatie willen jullie allemaal van harte bedanken en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien. De datum wordt z.s.m. gecommuniceerd zodat iedereen er al vast rekening mee kan houden.

Uitslagen;

GD
1e Natascha en John
2e Carlo en Linda

HD
1e Geert Jan en Bas
2e Tom en Twan

DD
1e Veronique en Natascha
2e Tanja en Therese

DD beginners
1e Silke en Anouk
2e Els en Jantien

Natuurlijk zijn er tijdens de wedstrijden en alle gezellige avonden ook vele foto's gemaakt, deze kun je terugzien door op deze link te klikken!

Namens de organisatie

Pascalle, Jacqueline, Bianca