Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Het Grenszuukers Sr Plus Event 4.0 was wederom een groot tennis succes en uiteraard het gezellig buurten tussen alle deelnemers. Het weer was ons wel gezind, temperatuur van ca 25 graden en volop zon, wat wil een mens nog meer. Na de inschrijving en het nuttigen van een kop koffie of thee met een welbekende Jumbo flap zijn we vol goede zin van start gegaan.

Het aantal tennis deelnemers bestond uit 32 Heren en 16 Dames. Een ideaal aantal deelnemers om over 6 banen te verdelen. Dit betekent dat 24 deelnemers actief waren en 24 deelnemers konden uitrusten en/of om koffie/thee te drinken.

Het totaal aantal aanwezigen was ca 60 man incl bar- en keuken personeel. In de middag genoten van een overheerlijke lunch incl een kom Witlof soep. De catering was in handen van Annemie en Els , nogmaals onze dank voor hun inzet. Tevens bedanken wij de ondersteuning van Margreet in de keuken en Sjef en Ben als ervaren barkeepers. Last but not least Erna en Ad voor de afdracht van de inschrijfkosten.

De winnares bij de dames was An Vermeulen. De winnaar bij de heren was een stuk spannender daar uiteindelijk de wedstrijdpunten en het positieve saldo aantal games beslissend was, de winnaars zijn Ton van Hoek en Nol Aarts. Als toetje op de taart hebben we ook de wisselbeker incl inscriptie voor de 3e keer uitgereikt aan de overall winnaar van het toernooi. De naam is Ton van Hoek van TC Alphen.

Bij deze willen we ook de sponsors bedanken voor hun bijdrage Chocolaterie Limar, Slijterij 3 Dennen, lunchroom ’t Goei Gevoel, eetcafe de Lantaern en supermarkt Jumbo. Ook bedanken wij onze vrijwilligers voor hun grote en enthousiaste inzet. Al met maar een gezellig tennis toernooi en de voorbereidingen voor 2019 worden binnenkort gestart.

Het organisatie team Staf van Aelst en Tom Oranje.

IMG 20180918 160851 1