Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

TC Baarle Senior Plus Tennis Event          8 aug 2017

Het Grenszuukers Sr Plus Event 3.0 was wederom een groot succes ondanks de verwachte, slechte weersomstandigheden. Het aantal deelnemers bestond uit 32 Heren en 16 Dames. De consequentie was dat per wedstrijdtijdstip 2 heren dubbels en 4 mix partijen gespeeld moesten worden.

Na het nuttigen  van een kop koffie of thee met een overheerlijke appelflap zijn we van start gegaan. In de middag genoten van een overheerlijke lunch incl een kom Paprika - Bloemkool soep. De catering was in handen van Annemie van Aelst en Els Oranje, nogmaals onze dank voor hun inzet. Tevens bedanken wij de ondersteuning van Margreet van Pelt in de keuken en Ad Verhoeven als ervaren barkeeper. Last but not least Erna en Ad Jonker voor de afdracht van de inschrijfkosten.

De weergoden waren ons minder goed gezind, af en toe een regenbuitje maar uiteindelijk hebben we om 15.00 uur de wedstrijden stopgezet door het overtollige regenwater. De pret en gezelligheid was er niet minder door.

De winnaars bij de dames waren Lia van der Wel en Mieke Geerts. De winnaars bij de heren was een stuk spannender daar uiteindelijk de wedstrijdpunten en het positieve aantal games beslissend was, de winnaars zijn Ton van Hoek en Felix Seeuws. Het resultaat is bepaald op 2 gespeelde wedstrijden i.p.v. de geplande 4 wedstrijden door de slechte weersomstandigheden.

Als toetje op de taart hebben we ook de wisselbeker incl inscriptie voor de 2e keer uitgereikt aan de beste speler/speelster van het toernooi. De beste speler is geworden Ton van Hoek uit Alphen.

Bij deze willen we ook de sponsors bedanken voor hun bijdrage Chocolaterie Limar, Slijterij 3Dennen, lunchroom ’t GoeI Gevoel, eetcafe de Lantaern en supermarkt Jumbo. Ook bedanken wij onze vrijwilligers voor hun grote en enthousiaste inzet. Al met maar een gezellig tennis toernooi en zeker voor herhaling vatbaar.

Het organisatie team Staf van Aelst en Tom Oranje.  

organisatie winnaar wisselbeker