Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

 

Vrijdag 21 april

L.T.V. Udenhout 3 – T.C. Baarle 1                    2 – 2

T.C. Baarle 3 – L.T.C. Bijstervelden 3               3 – 1

T.C. Baarle 3 – RTV Quirijn 2                             1 – 3

De derde speeldag al weer, en we mochten onze tegenstanders van TSV Quirijn uit Tilburg ontvangen. Zelf waren we op volle sterkte en met de spelers en speelsters uit Tilburg erbij was het meteen al een gezellige drukte. Na de koffie begon de strijd. Marianne en Linda speelden de damesdubbel en gingen voortvarend van start. Met mooi tennis waren ze duidelijk sterker dan hun tegenstandsters uit Tilburg en de wedstrijd werd dan ook gewonnen in twee sets met duidelijke cijfers.

Onze heren, Erik en Carlo, hadden echter een sterk spelend duo tegenover zich. De ene heel lang en de andere heel snel, het viel niet mee daar doorheen te komen. De strijd werd dan ook verloren in twee sets. We hadden nog één geluk, het tactisch plan van Carlo en Erik was niet in gevaar gekomen en de tegenstander was er niet achter gekomen hoe goed ze eigenlijk kunnen tennissen.

Na de koffie en een lekkere koek konden de gemengd dubbels de baan op. Bij ons hadden we weer verse spelers opgesteld, volgens Iris was het ook beter geweest de dames uit Tilburg in de dubbels al wat uit te putten, zou het allemaal veel makkelijker maken.

Iris en Geert-Jan trokken samen te strijde in hun gemengd dubbel. Helaas konden ze geen vat krijgen op het spel van de tegenstander en het was een verloren strijd die met twee gewonnen sets in het voordeel van onze tegenstander beëindigd werd.

Dan hadden we ook nog ons koppel Peggy en Marco. Ook zij gingen het gevecht aan het onze tegenstanders. En zeker te weten dat ze  tot baan 6 konden horen hoe die wedstrijd verlopen is. Een tegenstander die volgens Peggy met regelmaat de gekste toverballen uit zijn racket toverde. Ja en daar is niet tegen te spelen natuurlijk. Ook deze strijd ging dus helaas verloren en zo eindigde onze wedstrijd tegen TSV Quirijn verloren met een 1-3 nederlaag.

T.C. Tilburg 4 – T.C. Baarle 4                             3 – 1

T.C. Baarle 5 – OTC De Warande 5                  3 – 1

Vandaag traden de veteranen van TC-Baarle-5 aan tegen koploper Warande.

Warande had een ongelukkige start want tijdens hun reis kwamen ze al in botsing met een “veteraan” . Gelukkig alleen maar lichte blik schade en konden ze enigszins geschrokken hun reis vervolgen richting Baarle. Daar troffen zij een super gemotiveerd Baarle-5. De eerste partijen waren spannend en de mix partijen werden afgesloten met een 1-1. Zeker de partij van Hans en Therese was een echte Roland Garros waardige thriller. In de super tiebreak werd door hun nipt verloren met 10-12.

In de heren en dames dubbels bleken de veteranen van TC Baarle-5 nog wat over te hebben. In twee spannende potten werd de 3-1 overwinning binnengehaald en is de spanning weer terug in de competitie.  De derde helft was super gezellig en er werd nog even gezongen voor Stefan die volgende week toe treed in de eregalerij  der vijftigers. Alvast gefeliciteerd Stefan!!! Rodger Nadal

T.V. Loon op Zand 3 – T.C. Baarle 1 (Dames) 2 – 2

 

Zaterdag 22 april

T.C. Baarle 1 - Vrij